خوردن پیتزا یکبار در هفته میتواند ابتلا به سرطان را کاهش دهد!

طبق تحقیقات پژوهشگران ایتالیایی خوردن پیتزا یک بار در هفته میتواند ابتلا به سرطان را کاهش دهد. سُسی که در پیتزا استفاده میشود دارای “لیکوپن” و ضد سرطان است. پیتزا تا ۵۹٪ ابتلا به سرطان مری، ۲۶٪سرطان روده بزرگ و ۳۴٪ درصد سرطان دهان را کاهش میدهد. البته لیکوپن در سس گوجه فرنگی وجود دارد
طبق تحقیقات پژوهشگران ایتالیایی خوردن پیتزا یک بار در هفته میتواند ابتلا به سرطان را کاهش دهد. سُسی که در پیتزا استفاده میشود دارای “لیکوپن” و ضد سرطان است. پیتزا تا ۵۹٪ ابتلا به سرطان مری، ۲۶٪سرطان روده بزرگ و ۳۴٪ درصد سرطان دهان را کاهش میدهد.
البته لیکوپن در سس گوجه فرنگی وجود دارد که در مصرف پیتزا بهوفور استفاده میشود.
لیکوپن یک آنتیاکسیدان قوی است که به مقابله با برخی سرطانها و پیشگیری از بیماریهای قلبی کمک میکند، در نتیجه توصیه میشود که پیتزا را با سس گوجه فرنگی فراوان میل کنید.
محققان این مؤسسه بر این عقیده هستند که پیتزا نیز مانند هر ماده غذایی زمانی مفید خواهد بود که بهاندازه مصرف شود. این محققان معتقدند که مصرف چند برش پیتزا در هفته و یا هر از گاهی یک پیتزای کامل مشکلی ایجاد نکرده بلکه برای بدن نیز مفید است.
بهعقیده متخصصان لیکوپن زمانی که گرم باشد بیشتر جذب بدن میشود بنابراین نمیتوان روی پیتزای سرد زیاد حساب کرد.
با توجه به مطالعات، مواد مناسب پیتزا مثل زیتون، روغن زیتون، سیر، گوجه فرنگی و.. باعث کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و عروقی و جلوگیری از انواع خاصی از سرطان دستگاه گوارش، از جمله سرطان روده بزرگ می شود./ مجله پزشکی