کد خبر : 2503
تاریخ انتشار : شنبه 23 بهمن 1400 - 19:29

مواجهه تهران با کمبود احتمالی آب /

سد لتیان خشک شد!

سد لتیان خشک شد!

هدایت فهمی، کارشناس آب و معاون سابق دفتر برنامه‌ریزی آبفای وزارت نیرو هشدار می‌دهد که احتمالا تهران با کمبود آب شرب دست و پنجه نرم کند. او می‌گوید: استان تهران برخلاف بسیاری از استان‌ها که بارش‌های نرمال داشتند، حدود ۳۰ درصد کاهش بارش داشته است. بر اساس مشاهده میدانی، آب سد لتیان تقریبا خشک شده

هدایت فهمی، کارشناس آب و معاون سابق دفتر برنامه‌ریزی آبفای وزارت نیرو هشدار می‌دهد که احتمالا تهران با کمبود آب شرب دست و پنجه نرم کند.

او می‌گوید: استان تهران برخلاف بسیاری از استان‌ها که بارش‌های نرمال داشتند، حدود ۳۰ درصد کاهش بارش داشته است.

بر اساس مشاهده میدانی، آب سد لتیان تقریبا خشک شده است و بقیه سدها هم وضعیت بهتری ندارند.

فهمی ادامه می‌دهد: اگر بارش‌ها در ماه‌های آینده یا بهار سال بعد به اندازه کافی نباشد، تهران دچار مشکل تامین آب شرب می‌شود.

کارشناس آب و معاون سابق دفتر برنامه‌ریزی آبفای وزارت نیرو توضیح می‌دهد: بیشتر مخازن تهران، بیش از ۵۰ درصد نسبت به دوره مشابه در سال پیش کاهش یافته‌اند.

همه این‌ها در حالی است که وزارت نیرو به جای ارائه راهکار، همچنان تصمیم‌های نابخردانه نظیر انتقال آب از مازندران به تهران و سمنان می‌گیرد و در حالی که کمتر از دو ماه تا شروع سال آبی جدید مانده، هنوز برنامه‌ای مدونی در این خصوص تنظیم نشده است.

به جز این، چند روز پیش خبر آمد که طالبان، حق‌آبه ایران را به شوره‌زار ریخته‌اند و ایران هنوز موضع‌گیری مناسبی در مورد این اتفاق نکرده است. / شهرآرا

برچسب ها : ، ، ،