معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی گیلان:
نانوایان متخلف اغلب کمفروشی میکنند / کیفیت برخی از نانها در شان مردم استان نیست

قاسم جوادزاده اظهار کرد: باید خدماترسانی خوبی به مردم در حوزه پخت و توزیع نان صورت گیرد و به همین منظور ۱۷۵ بازرس در قالب ۵۸ گروه به طور مستمر عملکرد نانواییهای گیلان را بررسی میکنند.
وی افزود: بازرسان بر تمام عملکردهای نانواییها از جمله کمفروشی، کاهش کیفیت و رعایت بهداشت در نانواییهای استان نظارت دارند.
اسم جوادزاده با اشاره به اجرای مانور نظارتی در نانواییهای استان خاطرنشان کرد: در این طرح سازمان صمت، اصناف، بهداشت و تعزیرات به شکل گشت مشترک در رشت و ۱۶ شهرستان دیگر جهاد کشاورزی را همراهی میکنند.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی گیلان گفت: در بازرسیهای اتجام شده واحدهای نانوایی متخلفی شناسایی شدند که یا کمفروشی میکردند و یا اینکه نان پخت شده در واحدشان از کیفیت مطلوب برخوردار نبود.
وی خاطرنشان کرد: بیشترین نظارتها و بازرسیها در نانواییهای رشت انجام شد و عمده تخلفات نانواییهای متخلف کمفروشی و کاهش کیفیت نان است.
جوادزاده با بیان اینکه احتمال میرود تخلف کمفروشی در برخی از واحدهای نانوایی روستاها نیز وجود داشته باشد، تصریح کرد: وزن چانه نان نباید کمتر از میزان تعیین شده باشد. با فرمانداریها، بخشداریها و همچنین دهیاران رصد خواهیم کرد تا با متخلفین برخورد قانونی شود.
وی ادامه داد: کاهش کیفیت نان افزایش ضایعات نان را در پی خواهد داشت و با توجه به افزایش قیمت نان انتظار داریم نان با کیفیتتری به دست مردم استان برسد.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی گیلان بیان کرد: گیلان بیست و پنحمین استان کشور است که قیمت نان در آن افزایش یافته است و باید نان بهتری به مردم داده شود.
جوادزاده با اشاره به اینکه کیفیت برخی از نان ها در شان مردم استان نیست، افزود: تذکرات لازم به نانواییها داده شده است تا نان که قوت مهم است سلامت و با کیفیت به دست مردم برسد.
وی در خصوص خرید نان برای دام با بیان اینکه سهیمه آردی که به نانواییها داده شود برای خوراک مردم است، تصریح کرد: نباید سهمیه آرد نانواییها به خوراک دام اختصاص یابد و انجام این تخلف تهدیدی جدی محسوب میشود و در صورت مشاهده با خاطیان برخورد خواهد شد.
معاون توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی گیلان گفت: برای افزایش مهارت پخت نان نانوایان نیز برنامههای آموزشی داریم تا کیفیت نان گیلان از این پس حرفهای بهتری برای گفتن داشته باشد. / ایسنا