تکلیف مردمی که از اینستاگرام امرار معاش میکنند چیست؟

سخنگوی اتحادیه کسب و کارهای مجازی با تاکید بر اینکه برای حکمرانی در فضای مجازی باید از پلتفرمهای داخلی حمایت شود، اما در نهایت انتخاب بین سرویسهای داخلی و خارجی به مردم واگذار شود، این سوال را از مسئولان مطرح کرد که در صورت بسته شدن شبکههای اجتماعی، تکلیف مردمی که در این شرایط اقتصادی
سخنگوی اتحادیه کسب و کارهای مجازی با تاکید بر اینکه برای حکمرانی در فضای مجازی باید از پلتفرمهای داخلی حمایت شود، اما در نهایت انتخاب بین سرویسهای داخلی و خارجی به مردم واگذار شود، این سوال را از مسئولان مطرح کرد که در صورت بسته شدن شبکههای اجتماعی، تکلیف مردمی که در این شرایط اقتصادی برای امرار معتش به اینستاگرام پناه آورده اند، چیست؟
رابطه رضا الفت، سخنگوی اتحادیه کسب و کارهای مجازی، نسب در گفتوگو با ایسنا، ابراز امیدواری کرد که صدای معترضان به گوش مسئولان به ویژه شورای نگهبان برسد و طرح صیانت از حقوق کاربران اینترنت به شکلی که اکنون طراحی شده، اجرا نشود.
به گفته وی اگر طرح صیانت از حقوق کاربران اینترنت به همین شکل اجرا شود، در قدم اول برای کسب و کار های خرد از جمله کسب و کارهای اینستاگرامی مشکل ایجاد خواهد شد.
الفت نسب با بیان اینکه در صورت پیش رفتن روند یاد شده، صاحبان کسب و کار ها آواره میشوند، تصریح کرد: باید در این باره صحبت شود که چرا مردم از سرویسهای مشابه پلتفرمهای خارجی استفاده نمیکنند؟ اول اینکه در تجربه قطعی اینترنت در سال ۱۳۹۸، پلتفرمها نتوانستند ترافیک را تحمل کنند و بعضا از دسترس خارج میشدند. ضمن اینکه مردم، برخی از پلتفرمهای ایرانی را به بعضی از نهادها منتسب میدانند، اما مثلا از تاکسیهای اینترنتی استفاده میکنند، چرا که سرویسهای خوبی ارائه میدهند. / ایسنا